We zongen op 21 november 2015 een mooi concertje in de kerk van Ver-Assebroek. Dank zij de gewaardeerde medewerking van Brecht Slabbinck, piano en onder de kundige en gedreven leiding van Sebastiaan Inghelbrecht werd het  niet alleen een mooie muzikale ervaring, maar tevens een mooi herdenkingsmoment voor Arnold Flamant, die ons op 19 juni dit jaar veel te vroeg ontviel.

Concert 21.11.2015 conceert 21.11.2011 concert 21.11.2015

Concert 21 November

Zoals aangekondigd zingen wij op 21 november een concert in de kerk van Ver-Assebroek. Het wordt een ingetogen uitvoering, waarin we ook Arnold Flamant willen gedenken. Het wordt dus ook een eerbetoon aan de man die ons koor jarenlang leidde, en ons een paar muzikale hoogtepunten bezorgd heeft waar we dankbaar kunnen op terugblikken. We zingen niet alleen muziek van zijn hand, maar ook een werk dat door onze nieuwe dirigent Sebastiaan Inghelbrecht aan hem word opgedragen. Alle practische info staat op de affiche hieronder - met dank aan Johan Michielssens voor het knappe ontwerp.

Concert 21 nobember 2015

Nieuwe activiteiten

De ziekte, en het onverwacht overlijden van onze dirigent Arnold Flamant, hebben de plannen voor het werkjaar 2015 drastisch in de war gestuurd.  Het heeft wat tijd gekost om het verlies van onze vertrouwde dirigent  te verwerken. Er wordt nu in eerste instantie gewerkt aan een herdenkingsconcert voor Arnold, dat doorgaat op

zaterdag 21 november 2015 om 19.30 u.
in de kerk van Ver-Assebroek.

En op zondag 6 december zingen we tijdens de Eucharistieviering om 11 uur in de Basiliek van het H. Bloed te Brugge.

Intussen plannen we voor eind 2016 een groter concert, met o.m. het "Stabat Mater" (op. 138 in g-moll) van Josef Rheinberger (1839-1901).