Mia Demeurisse

Mia Demeurisse is lerares Algemene Muzikale Vorming en Samenzang aan het Stedelijk Conservatorium in Brugge. Ze behaalde de Eerste Prijs Notenleer (1974) en het Pedagogisch Getuigschrift (1975) aan het Koninklijk Muziekconservatorium van Gent. Aan het Brugs Stedelijk Conservatorium behaalde zij het diploma Uitmuntendheidsgraad piano.

Ze studeerde zang bij Peter de Smet en Hilde Coppé. Ze heeft een uitgebreide koorervaring opgedaan bij diverse koren en ondernam met het Roeselaars Kamerkoor diverse concertreizen o.a. naar Hongarije, Frankrijk, Duitsland, Portugal. Jarenlang dirigeerde zij het kinderkoor 'De Vrolijke Nootjes'. Zij richtte 15 jaar geleden het koor The Bare Necessities op, dat ze nu nog steeds leidt.

Bij "Zingen is Zijn" vervangt ze Arnold Flamant vanaf 1 januari 2013 als dirigent. Eind juni 2013 werd in onderlinge afspraak die samenwerking beëindigd.