Kerstconcert 13 december

Zingen is Zijn Kerstconcert 2014

't Is weer voorbij, en 't is mooi geweest. Wie er niet bij was heeft echt wel iets gemist.

De kinderen zongen zoals je kon verwachten: enthousiast en mooi. Het koor bracht een verzorgd programma, met de gesmaakte begeleiding van het Jedutun ensemble, aangevuld met orgel en slagwerk. En ook voor de sopraan niets dan lof, haar solowerk liet niemand onberoerd. Je zou soms willen dat Kerstmis meer dan een keer per jaar kon gevierd worden, en niet alleen voor de receptie achteraf. Met onze aparte dank aan alle medewerk(st)ers van de school, en van O.C. Rustenhove, die mee zorgden voor een geslaagde organisatie van het geheel.

En nu op naar het volgende project, we houden iedereen op de hoogte van wat je van ons nog kan verwachten.

Kerstconcert 2014

Zingen is Zijn Kerstconcert 2014

Haloween, Sint Maarten, Sinterklaas, de marketingmachine draait weer op volle toeren. En ook: lange donkere avonden, guur weer, cocoontijd, verlangen naar licht.

Wat doet een koor daarmee? Juist, we organiseren een kerstconcert, compleet met ensemble en kinderkoor. Voor minder doen we het niet dit jaar.

In samenwerking met OC Rustenhove brengt ZIZ, met het Jedutun-kwartet en de kinderen van OLVA Sint Katarina, een sfeervol programma met klassieke en iets minder klassieke kerstliederen. En zoals het bij een echt kerstconcert past, is het "samen zingen" inbegrepen in de toegangsprijs.

Wil je erbij zijn? Het volstaat een kaart te kopen, alle info staat op de affiche. Iedereen is nu al van harte welkom.